Putkiremontti takuutyönä. Teamtech Oy, Tuusula | Espoo | Vantaa | Helsinki | Porvoo

Putkiremontti on meille arkipäivää – Toteutamme putkiremontit Tuusulan, Espoon, Helsingin ja Porvoon talousalueilla. Putkiremontin onnistunut lopputulos on meille tärkeää: Laatu, aikataulu ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Saat aina työllemme takuun!

Käyttövesiremontissa asennetaan useimmiten komposiittiputket pinta-asennuksena. Rakenteita ei tarvitse rikkoa. Normaali työnkesto käyttöveden putkiremontille on alle viikon. Talossa voi asua koko remontin ajan huolettomasti. Vesikatko putkiremontin aikana on vain noin puoli päivää. Tämän helpompaa putkiremontti ei ole ollut koskaan aiemmin.

Putkiremontissa huomioitavaa

Putkiremontissa huomioitavaa ovat:

  • Putkiremontin laajuus. Vaihdetaanko vesikalusteita ja päivitetäänkö lämmitysjärjestelmä samalla? Halutaanko uusia kylpyhuoneen tai keittiön lattiamateriaaleja tai pintoja?
  • Putkiremontin ajankohta ja aikataulu. Hyvin suunniteltu putkiremontti ei anna asiakkaan odottaa, vaan laajempikin remontti edistyy vaivatta.
  • Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, on totta tässäkin tapauksessa. Yllätyksiin ei ole varaa, ja asiakkaan toiveet on huomioitu ennen työn aloittamista. Me molemmat haluamme pysyä aikataulussa!
  • Putkiremontin loppusiivous vie irtoroskat, autoissamme on imuri ja haluamme käyttää sitä.

Putkiremontin loppukatselmuksessa käymme vielä tehdyn työn lävitse ja annamme opastusta ja vinkkejä. Vastaamme kysymyksiisi myöhemminkin.

Putkiremontin hinta

Putkiremontin hinta puhuttaa. Hintan vaikuttavia asioita on paljon. Siksi on hyvä pyytää katselmus paikan päälle, ja näin saat yksilöidyn tarjouksen, mitä putkiremontti pitää sisällään ja mikä siinä lopulta maksaa. Soita ja kysy lisää!

Putkiremontin voi ottaa loman kannalta

Guesthouse Villa Laukkoski Pornaisissa, majoittaa tasokkaasti muutaman vuorokauden mittaisesta ajasta useampaan kuukauteen. Villa Laukkoski on nopeiden yhteyksien päässä Helsingistä, Porvoosta, Järvenpäästä, Vantalta, Mäntsälästä tai Sipoosta katsottuna. Pornainen on Vantaan lentoasemalta 26 km.