Vesi-Ilmalämpöpumppu VILP - Teamtech Oy, Tuusula | Espoo | Vantaa | Helsinki | Porvoo

Ilma-vesilämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu, lyhennettynä VILP, on uutena lämmitysmuotona tullut kaikkien tunteman ilmalämpöpumpun lisäksi, korvaamaan muiden lämmitysmuotojen suuria kustannuksia.
Vesi-ilmalämpöpumput voivat alentaa jopa puolet sähkö/ öljylämmitysten kustannuksista.
Lämpöpumpuissa lämmitetään/ viilennetään ilma, vesi-ilmalämpöpumpuissa lämmitetään vesi.

Vesi-ilmalämpöpumpun asennus

Vesi-ilmalämpöpumppujen energiaa siirtävä aine lämmitysjärjestelmässä on vesi, jolloin se on suunniteltu asennettavaksi vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Käyttöveden lämmitys tapahtuu samoin vesi-ilmalämpöpumpulla.

Asennuksessa ei tarvitse poistaa vanhaa järjestelmää, eikä suurensuuria putkistoasennuksia tarvita, koska lämpö otetaan ilmasta. Tapauskohtaisesti, puramme tarvittaessa vanhat laitteet uuden tieltä.

Ilma-vesilämpöpumppu toimii itsenäisesti ympäri vuoden. Suurissa pakkasissa (yli 20 astetta) voidaan ottaa rinnalle käyttöön sähkö- tai öljylämmitys.

Vaihtoehtoja on tässäkin monta, jolloin tarvitaan apua laskemaan oikein mitoitettu järjestelmä tapauskohtaisesti. Työnkuvaamme kuuluu tehdä selkeä suunnitelma erilaisista vaihtoehdoista.

Etsimme asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun.

Pyydä reilu tarjous!

Asentajamme ovat asiakaspalvelijoita ja antavat tarpeen tullen myös muita talotekniikkaan liittyviä vinkkejä. Soita ja kysy lisää, tai jätä soittopyyntö.

Lämpöpumppuinvestointi on ympäristöteko luonnolle ja tuleville sukupolville.

Vesi-ilmalämpöpumpun hinta

Vesi-ilmalämpöpumppujen hinta vaihtelee. Halpa ei aina ole hyvä, mutta ei kannata ostaa myöskään turhan kallista, jos se on mitoitukseltaan kiinteistöön liian suuri. Vaikka lämmitysjärjestelmän uusiminen on huomattava investointi, se kuitenkin nostaa talon arvoa ja aikanaan talon myynti helpottuu, kun lämmitysjärjestelmät on päivitetty.

Vain oikein asennettu järjestelmä maksaa itsensä takaisin.

Meiltä hankittuun järjestelmään on mahdollista saada kauttamme rahoituksen. Muistathan myös, että kotitalousvähennys on osaltaan alentamassa vesi-ilmalämpöpumpun hintaa!

Myymme ja asennamme kaikki merkit ja mallit. Suosimme kuitenkin luotettavaksi todettuja ja tunnettuja merkkejä, kuten Toshiba, Mitsubishi Electric ja Nibe.
Autamme asiakasta mitoittamaan ja valitsemaan merkin ja mallin oikein, koska jopa saman merkin sisällä on useita eri tekniikalla ja teholla toimivia malleja erilaisiin kiinteistöihin. Etsimme asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun.

Soita tai jätä viesti

Katso video Fresh Wash tehopesusta ja
huomaa itse!

Fresh Wash puhdistaa ja huoltaa vanhan ilmalämpöpumppusi

Mikään ei ole ikuista – Myös ilmalämpöpumput tarvitsevat puhdistusta ja huoltoa. Fresh Wash puhdistaa ja huoltaa. Eikä mikä tahansa puhdistus, vaan syväpuhdistus!

FreshWash yhteydenotto